VIP Club

Welkom bij de Stripweb VIP Club, het ultieme toevluchtsoord voor de fervente stripfanaten!

Welkom bij de Stripweb VIP Club, dé plek voor echte stripboekliefhebbers!

Als blijk van waardering voor je engagement bieden we onze VIP-leden een constante korting van 10% op al hun aankopen, het hele jaar door. Je lidmaatschap activeren is simpel: besteed jaarlijks meer dan 1450 euro. Let op, dit bedrag wordt jaarlijks aangepast en kan dus veranderen. Dit jaar is de drempel vastgesteld op 1450 euro, omdat we de kortingen hebben verhoogd. Voorheen kreeg je 7% plus een extra 3% korting, maar nu profiteer je van een volledige 10% korting.

Houd er rekening mee dat dit lidmaatschap exclusief is en niet geldt voor bepaalde producten zoals Engelstalige comics, manga's en strips. Maak je geen zorgen over het bijhouden van je uitgaven; ons systeem registreert automatisch je totale besteding bij elke bestelling.

Zelfs bij de overstap van onze oude naar de nieuwe website blijft je bestelgeschiedenis behouden, zodat je automatisch je korting blijft ontvangen. Mocht er toch iets niet kloppen, stuur ons dan een e-mail. Wij zullen je bestelgeschiedenis herbeoordelen om te verzekeren dat je de juiste korting krijgt.

Lid worden van de Stripweb VIP Club is een fluitje van een cent. Je hoeft geen extra stappen te ondernemen om van deze exclusieve voordelen te genieten; het is een voorrecht dat we reserveren voor onze meest trouwe klanten.

Als je de extra korting van 10% niet meer ziet op de website, betekent dit dat je in de afgelopen 365 dagen niet het totaalbedrag van 1450 euro hebt bereikt.

Blijf op de hoogte via onze regelmatige e-mailupdates en sociale media, waar we je informeren over de nieuwste artikelen die exclusief voor onze VIP-leden zijn gemaakt. Deze producten zijn straks duidelijk herkenbaar op onze website, gemarkeerd met het prestigieuze Stripweb VIP Club-logo.

Deze exclusieve producten zijn zeer gevarieerd en omvatten bijvoorbeeld gesigneerde ex librissen, speciale stripwebuitgaven, beeldjes, zeefdrukken, posters en andere stripgerelateerde, op maat gemaakte producten in samenwerking met uitgevers en auteurs, en meer.

Als VIP krijg je ook voorrang bij evenementen, gelimiteerde uitgaven, signeersessies in albums, en dergelijke.

De privileges van de VIP Club gelden ook in onze fysieke winkels in Brugge, Brussel en Kortrijk. Waar Stripweb ook is, jij bent verzekerd van de VIP-behandeling.

De Stripweb VIP Club is jouw toegangspoort tot de wereld van strips, waar jouw passie wordt erkend en beloond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als een gewaardeerd lid van onze club. Ontdek het avontuur, de verhalen en de exclusiviteit die alleen de Stripweb VIP Club biedt. Welkom thuis, stripboekliefhebber!

homepage