Transportkosten

Transportkosten informatie voor België en Nederland:

Je kan bij het plaatsen van je bestelling kiezen tussen meerdere transportdiensten, namelijk Bpost, Post NL of GLS.

De verzendkosten bedragen € 7,99 (in de maand juni 2024 € 2,95).

De verzendkosten zijn GRATIS voor bestellingen van méér dan 50 euro incl. BTW voor België en méér dan 80 euro incl. BTW voor Nederland.

Klanten die graag hun pakket afhalen via een Bpost afhaalpunt:
Dit moet aangeduid worden door uzelf op www.bpost.be.

Transportkosten informatie voor Frankrijk:

Onze pakketten worden verstuurd met Colissimo. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht volgens het Colissimo-tariefsysteem.
Transportkosten voor Frankrijk zijn gratis vanaf een gewicht van 20 kg.

Transportkosten informatie voor andere bestemmingen:

Andere bestemmingen: We versturen zowel binnen Europa als buiten Europa. Hieronder vindt u een lijst met verzendkosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u uw land niet in de lijst kunt vinden. We zoeken dan samen de goedkoopste manier om uw bestellingen te versturen.

Track & Trace:

U ontvangt automatisch een link om uw pakket te volgen zodra het is verzonden.

Kwaliteit van verzending:

Bij Stripweb streven we ernaar om u niet alleen een uitgebreid assortiment van hoogwaardige strips en boeken te bieden, maar ook een ongeëvenaarde klantenservice. Een essentieel onderdeel van deze toewijding is ervoor te zorgen dat elke bestelling in perfecte staat bij u aankomt. Alle bestellingen worden met dubbele bescherming verstuurd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit in speciaal ontworpen kartonnen dozen die voorzien zijn van driedubbele bescherming. Deze unieke verpakkingen zijn zorgvuldig ontworpen om de boeken en strips die u bij ons bestelt, een maximale bescherming te bieden tijdens het transport. Met deze op maat gemaakte, sterk verstevigde kartonnen verpakkingen kunnen we een 100% garantie bieden op de perfecte nieuwstaat van de door u ontvangen items. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de levering net zo belangrijk is als de kwaliteit van de producten zelf. Daarom hebben we gekozen voor een verpakkingsoplossing die niet alleen de volledige nieuwstaat van uw aankopen garandeert, maar u ook gemoedsrust biedt. Mocht er onverhoopt toch schade optreden tijdens het transport, dan bieden deze verpakkingen u ook een garantie op terugbetaling of omruiling. Dit is onze manier om te tonen dat uw tevredenheid en de kwaliteit van uw winkelervaring onze hoogste prioriteit hebben.

Verzendkosten bij het bestellen van pre-orders:

We willen graag toelichten waarom we ervoor kiezen om pre-orders afzonderlijk te behandelen en hier verzendkosten voor aan te rekenen. Ons doel is om onze klanten een optimale winkelervaring te bieden, en we begrijpen dat de manier waarop we omgaan met pre-orders vragen kan oproepen.
Pre-orders bieden onze klanten de unieke kans om nieuwe producten te reserveren voordat deze officieel beschikbaar zijn. Echter, omdat deze producten op een later tijdstip uitkomen, kunnen ze de verzending van de rest van uw bestelling vertragen. Als een bestelling zowel direct beschikbare items als pre-orders bevat, zou het wachten op de pre-order betekenen dat u onnodig lang moet wachten op de rest van uw bestelling. Dit kan soms maanden duren, afhankelijk van de releasedatum van het product.
Om te voorkomen dat u als klant lange tijd op uw gehele bestelling moet wachten, kiezen we ervoor om items die direct beschikbaar zijn meteen te versturen. Dit betekent echter dat er aparte verzendingen nodig zijn voor de pre-order items zodra deze beschikbaar komen. Aangezien elke verzending kosten met zich meebrengt, worden deze verzendkosten doorberekend voor pre-orders onder een bepaald bedrag (50 euro voor België en 80 euro voor Nederland).
We begrijpen dat dit extra kosten met zich meebrengt, maar deze aanpak stelt ons in staat om uw bestellingen efficiënter en op tijd te verwerken. Het zorgt er ook voor dat u kunt genieten van uw direct beschikbare producten zonder onnodige vertraging, terwijl u nog steeds de opwinding van een pre-order behoudt.
We hopen op uw begrip voor deze aanpak. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring zo positief mogelijk is, en we geloven dat deze methode de beste balans biedt tussen het tijdig ontvangen van producten en het ondersteunen van de unieke mogelijkheid van pre-orders.

U kunt er zelf voor opteren om slechts één keer transportkosten te betalen en alle artikelen te laten versturen bij het verschijnen van het laatste pre-order in uw bestelling. Wij kunnen in dit geval niet garanderen dat eerder beschikbare artikelen in uw order op de dag van verschijning van uw pre-order nog beschikbaar en leverbaar zijn. In dit geval zullen de niet beschikbare artikelen worden terugbetaald.