Miko & C°

Miko & C°

Welkom bij Stripweb, dé plek waar stripfans hun hart ophalen! Exclusief voor onze gewaardeerde Stripwebklanten hebben we een bijzondere traktatie in petto. Bij iedere bestelling ontvang je gratis een prachtig gedrukte strip (A5) met daarin een gloednieuw avontuur van Miko & C°.

Miko en zijn beste vriend Dee zijn twee kwajongens. Ze zijn verzot op strips en spelen graag de avonturen van hun helden na, waarbij opa Pee en oma Bromma meestal de dupe zijn. Af en toe komt de knappe en sexy zus van Miko, Melanie, op de proppen en zorgt ze voor een aangename verschijning. Het huisdier Zeebeestje is een octopus en samen met de sinds 2023 nieuwe figuur D.Jen wordt het lezen van Miko & C° nog leuker.

Deze unieke collector items zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze openen ook de deur naar een speciale verrassing. Elke gedrukte strip geeft je namelijk kans op een gratis gesigneerd album met een persoonlijke boodschap van de auteur. Zorg er dus goed voor dat je deze collector items veilig bewaart!

Jaarlijks wordt er samen met nog extra "gags" een volledig nieuw album gedrukt, gelimiteerd op slechts 299 exemplaren. Nieuw vanaf 01/04/2024 is dat je kans maakt op een gratis album met dédicace van de auter bij iedere bestelling dat je plaatst. Iedere maand wordt uit alle bestellingen een winnaar getrokken die een album met een tekening van de auteur krijgt! Als dit geen goed nieuws is.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je om de 14 dagen genieten van een nieuwe gag van Miko & C°. Yiehoe! Zo blijf je regelmatig verrast en geamuseerd door de avonturen van deze geweldige stripfiguren.

Maar dat is nog niet alles! Het tweede stripalbum van Miko & C° staat gepland voor release april 2024. Wees er snel bij, want dit album wordt in een zeer beperkte oplage gedrukt. Mis deze kans niet om je stripcollectie uit te breiden met het nieuwste en meest exclusieve werk van Miko & C°.

Voor de liefhebbers die het eerste album nog niet hebben, is deze nog verkrijgbaar, zowel met als zonder persoonlijke boodschap (dédi) van Miko & C° deel 1. Grijp je kans en voeg dit fantastische album toe aan je collectie!

Dus, waar wacht je nog op? Plaats je bestelling bij Stripweb en geniet van de unieke belevenissen van Miko & C°. Veel leesplezier en blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en nieuwe releases!

Ontdek meer