XIII Exlusive Event Stripweb

XIII Jones en Mystery Event

Op 15 juni 2024 vindt er een exclusief evenement plaats rond de stripreeks XIII. Iedereen maakt kans om erbij te zijn, maar onze VIP-leden krijgen natuurlijk voorrang. Meer informatie volgt, houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Exclusief STripweb Evenement over de Stripreeks XIII

Datum: 15 juni 2024

Locatie: BDweb Brussel

Tijd: 13:00 - 19:00 uur

Beschrijving:

Ter gelegenheid van het verschijnen in het Frans van het tweede deel van "Jones" in de stripreeks XIII Trilogie organiseren we een exclusief gebeuren in onze winkel te Brussel. Dit unieke evenement biedt talrijke exclusieve gadgets die enkel op deze dag verkrijgbaar zullen zijn, special guests, ontmoetingen met auteurs, signeersessies, filmopnames en nog andere leuke verrassingen.

Zin om deel te maken van deze uitzonderlijke dag die een onvergetelijke ervaring zal worden voor iedere XIII fan? Schrijf je dan in via mail naar info@stripweb.be of info@bdweb.be. Iedereen kan deelnemen. Je inschrijving betekent dat je verwacht wordt op die dag.

De dag zelf worden heel wat gadgets en andere prijzen verloot onder de deelnemers, dus schrijf je in en maak kans op een exclusief product of tekening!

Programma:

Ontvangst vanaf 13:00 uur

Signeersessies en ontmoetingen met auteurs

Special guests

Filmopnames

Exclusieve gadgets en verrassingen

Verloting van exclusieve producten en tekeningen

Mis deze kans niet en beleef een fantastische dag vol stripplezier bij BDweb Brussel!

Adres:

BDweb Brussel

Iedereen is welkom en we kijken ernaar uit je te zien!

XIII Trilogie Jones