Sangre is terug: Een Nieuw Hoofdstuk in het Epische Verhaal van Wraak en Verlossing!

SAngre

Sangre is terug: Een Nieuw Hoofdstuk in het Epische Verhaal van Wraak en Verlossing!

Nieuwe tekenaar en inkleurder.

Het voelt als een eeuwigheid sinds we werden meegesleept in de duistere wereld van Sangre, maar het wachten is voorbij! In 2024 keert Sangre terug met een nieuw, adembenemend avontuur, doordrenkt met de meesterlijke verbeeldingskracht van Arleston en nu met de artistieke magie van de getalenteerde Stefano Vergani.

De opmerkelijke reis van Sangre begon in 2016, gehuld in de schaduwen van Ythaq, en sindsdien heeft deze intrigerende serie onze harten veroverd. Nu, met een nieuwe tekenaar en inkleurder aan boord, beloven de komende delen ons te verrassen met een verhoogde productiviteit, met als doel één meeslepend album per jaar.

Floch, de oorspronkelijke tekenaar, draagt de fakkel over aan de veelbelovende Italiaanse kunstenaar, Stefano Vergani. Zal Vergani dezelfde finesse en kwaliteit evenaren? Arleston heeft er alle vertrouwen in, en een voorproefje van de nieuwe tekenstijl opent al de deur naar een visueel spektakel.

Sangre deel 4

SAngre deel 4
Sangre, Donnation

De zin of onzin rond wraak

De missie van Sangre om wraak te nemen op degenen die haar familie vermoordden, blijft het centrale thema. Echter, Arleston belooft een subtieler spel van wraak, met nieuwe hindernissen en morele dilemma's die Sangre voor ongekende keuzes zullen plaatsen. Bijvoorbeeld, in het vierde deel pleit de beoogde slachtoffer schuldig en stort zich vol overgave in het beschermen van slaven - een twist die het vijfde album zal onthullen, met de terugkeer van Sangre's ontvoerde moeder.

Elk avontuur van Sangre ontvouwt zich in een uniek continent of wereld, doordrenkt van eigen sociale systemen. Deze diversiteit biedt ruimte voor diepgaande verkenning van thema's zoals vrijheid, waardoor elke episode een meeslepende en relevante ervaring wordt.

Nieuw project van Floch

Graag delen we  mee dat Floch momenteel werkt aan een nieuwe strip, gebaseerd op het boek "La Fenêtre Jaune" van Serge Brussolo. Deze bewerking zal naar verwachting tussen de 120 en 130 pagina's bevatten.

Inhoud van deze roman:

In het hart van de Californische woestijn bevindt zich een oude landingsbaan van de luchtmacht die de laatste tijd het toneel is van vreemde verschijnselen. Mensen die deze weg nemen, hebben de neiging te verdwijnen; hun auto's worden teruggevonden in een onbeschrijfelijke staat, alsof ze in botsing zijn gekomen met een onzichtbaar monster dat de snelweg doorkruist. En dan is er dat gele raam dat zich sommige nachten aan de hemel aftekent, een opening naar een onbekende plek. Is dit een mystificatie of een paranormaal fenomeen dat alle logica tart?

Cassie, wier broer en verloofde spoorloos verdwenen zijn, onderzoekt het mysterie binnen de gesloten gemeenschappen van de Indiaanse stammen. Al snel ontdekt ze dat de werkelijkheid angstaanjagender is dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Sangre de reeks

Zwarte vlekken bij Sangre.

De Zwarte Vlekken op de heup van Sangre, symbool van de haat die ze draagt na het getuige zijn van de moord op haar familie, evolueren op pijnlijke wijze mee met het verhaal. Dit aangrijpende thema zal in de volgende delen nog meer aan belang winnen.

Bij Stripweb kijken we met ongeduld uit naar de vele boeiende avonturen die ons te wachten staan met deze geliefde stripfiguur, Sangre. Samen met jullie, onze trouwe lezers, anticiperen we op de nieuwe wendingen die het verhaal zal nemen.

Sangre deel 4 softcover

Benieuwd naar de reacties op deze intrigerende wendingen...