Reboot lanceert Manga reeks Engelstalig

Twee nieuwe lijnen met Reboot uitgaves

Reboot meldt het volgende : "Met deze uitbreidingen streven we ernaar een succesvol pad te bewandelen dat de aandacht voor stripboeken, albums en graphic novels vergroot onder zowel jongere als oudere lezers. We zijn er klaar voor! Reboot Comics zou niet zichzelf zijn als we niet af en toe de dingen net iets anders aanpakken. We zijn enorm trots op onze huidige publicaties, maar staan ook open voor vernieuwing."

Daarom lanceren ze twee nieuwe productlijnen met elk een uniek Reboot-logo:

Reboot Junior: Speciaal voor onze jongere lezers brengen we stripboeken en comics die perfect aansluiten bij hun interesses. We hopen hiermee de liefde voor boeken bij de jeugd te stimuleren. Het logo voor deze lijn is groen, een kleur die frisheid, jeugdigheid en natuur uitstraalt en bovendien rustgevend werkt, in contrast met de meer 'agressieve' kleuren zoals rood, oranje en geel.

Reboot Young Adult: Als aanvulling op Reboot Junior, introduceren we Reboot Young Adult voor een iets ouder publiek. Hier plaatsen we onze manga's en mogelijk ook andere strips die wat explicieter van aard kunnen zijn. Rood, de kleur van ons logo voor deze lijn, symboliseert energie, kracht en passie, en is perfect voor het weergeven van de intense emoties die onze verhalen oproepen.

Reboot Comics goes Manga met "Blue Ghost", het eerste volume geschreven door Paulo Gutemberg. In de Cherry Blossom-wijk worden meerdere kinderen ontvoerd. Wat is de rol van de blauwe geest hierin? Wie is deze mysterieuze figuur die telkens verschijnt wanneer er een kind wordt ontvoerd? Wat is de connectie met een duivels plan dat meer dan 27 jaar terug gaat? Een dapper meisje genaamd Tiffany gaat op onderzoek uit. Kan zij licht werpen op deze mysteries — misschien zelfs blauw licht? Laat je verrassen door onverwachte ontwikkelingen!

Blue Ghost

Nieuwe logo's voor Reboot

Reboot strips