Begin volgend jaar de opvolger van De Dooie

Nieuwe Strip van Boris: "Grossir le Ciel"

In 2022 werd de striptekenaar Boris door Lauwert geïntroduceerd aan het Nederlandse publiek, en dit bleek een enorm succes. De strip stond bovenaan vele lijstjes en was snel uitverkocht. Een herdruk lijkt onwaarschijnlijk, maar de vraag naar meer werk van Boris is groot. Zijn tekenstijl en verhaallijnen vallen duidelijk in de smaak.

Daarom wordt de nieuwe strip van Boris, voorlopig bekend onder de Franse titel "Grossir le Ciel", met veel spanning verwacht. Hoewel de strip in het Frans pas in september verschijnt, zijn de verwachtingen hooggespannen. Het scenario is gebaseerd op een roman van Frank Bouysse, een gerenommeerd schrijver, en betreft een indrukwekkende adaptatie van zijn werk.

Inhoud:

Gus, een veehouder in de Cévennes, leidt een eenzaam leven met alleen zijn hond Mars als gezelschap en zijn buurman Abel als vriend uit noodzaak. Zijn rustige dagelijkse routine wordt verstoord wanneer ongewenste bezoekers in het dorp verschijnen en Gus bloedsporen ontdekt die naar de boerderij van Abel leiden. Dit aangrijpende plattelandsverhaal onderzoekt thema's zoals isolatie, waanzin en de behoefte aan verlossing.

Event:

Bij Stripweb zijn we grote fans van Boris en we zijn bezig met het organiseren van een prachtig evenement om deze nieuwe strip te lanceren. Blijf op de hoogte voor meer informatie!

Stay tuned!

PS we hebben nog een tiental exemplaren van de Dooie voor de snelle beslissers

De Dooie

Een psychologische thriller met spanningen die zwaar uit de hand lopen. Een grimmig verhaal van Borris en Benoit Vidal. In een dorpje in de Pyreneeën komt de priester de dienst niet meer vieren zolang de kerk niet gerepareerd is. Hij wil tot halverwege de helling gaan voor belangrijke gebeurtenissen, maar niet verder! Helaas overlijdt Joseph, de burgemeester, een door iedereen geliefde weldoener, plotseling. Enkele mannen moeten de kist op hun rug geladen en langs een steil bergpad voeren voor de laatste zegening. En dat is geen sinecure, want behalve het gewicht van de dode draagt de begrafenisstoet een hoop familieruzies en zware geheimen met zich mee. Bovendien komen er natuurelementen aan te pas en de toch al voelbare spanning wordt heftig wanneer de storm opsteekt. Josephs laatste reis zou weleens hún laatste reis kunnen zijn…

Bestel nu