Workshop striptekenen bij Stripweb

Strips spreken tot de verbeelding, en velen, zowel jongeren als volwassenen, dromen ervan om zelf een strip te tekenen. Vaak lijkt de drempel om naar een academie te gaan net iets te hoog, of is het zelfvertrouwen net iets te laag. Soms spelen beide factoren een rol! Desondanks blijft het tekenen van strips een boeiende uitdaging of toekomstplan voor veel stripfanaten en andere kunstliefhebbers.

Om het talent van eigen bodem een kans te geven zich te meten aan deze kunstvorm organiseren we binnen onze gloednieuwe winkel een heuse strip workshop van maar liefst 8 dagen!

Vanaf 20 april kan je op zaterdagnamiddag bij stripweb in Kortrijk terecht voor 2 uur lang introductie in de mysteries van het striptekenen. Peter Brutin is leraar striptekenen in de kunstacademie van Tielt en maakt je wegwijs in de boeiend wereld van het stripverhaal.

Na 8 workshops zul je al aanzienlijke kennis hebben opgedaan. Deze kennis zal je in staat stellen om verder te gaan in deze richting door bijvoorbeeld een echte academie te volgen en mogelijk contact te leggen met uitgevers die geïnteresseerd zijn in het uitgeven van jouw strip.

Heb je tekentalent en wil je bijleren zodoende je eigen tekenstijl te kunnen ontwikkelen dan is dit DE KANS van je leven! Wie weet wordt dit de springplank naar een nieuw nationaal of internationaal striptalent.

Wij zullen je alvast ondersteunen....

Inschrijven kan je via info@stripweb.be!

Plaatsen zijn beperkt tot 7 dus wees er snel bij!