Un nouvel album de Ken Broeders

Een nieuw album van Ken Broeders

Na de in 2023 verschenen Adem van de Duivel mogen we een nieuwe strip verwachten van Ken Broeders. Dit zal jammer genoeg pas najaar 2025 bij ons verschijnen.

TARARE DE VEELVRAAT krijgt momenteel een voorpublicatie in EPPO.

Korte inhoud: In 1804 publiceerde de arts Pierre-François Percy zijn verhandeling over polyfagie. Vraatzucht, dus. Het rapport bevat de enige gekende en betrouwbare verwijzingen naar een zonderlinge jongeman die in staat zou zijn geweest om nagenoeg alles te kunnen verorberen. Zijn echte naam zullen we waarschijnlijk nooit meer te weten komen. Hij was enkel gekend onder zijn artiestennaam: Tarare. Dit is zijn verhaal."

Ander aan te raden werk van deze getalenteerde striptekenaar is Apostata, Voorbij de steen, Driftwereld.

Ontdek meer

Apostata

Apostata is een nieuwe historische reeks die Caesar Julianus, ook wel Julianus de Afvallige of Julianus Apostata genoemd, volgt tijdens zijn kort maar uiterst turbulent keizerschap. Het is een verhaal over bedrog en corruptie, liefde en haat, overspel en moord. Apostata's intriges laten je vanaf bladzijde één niet meer los. Ken Broeders is immers een verhalenverteller die de gave heeft om de geschiedenis in een fascinerende en opwindende strip tot leven te brengen. Op magistrale wijze weet hij feiten en fictie met elkaar te mengen en deze neer te schilderen op een haast filmische manier. In deel 1 wordt Julianus door zijn oom Constantius benoemd tot Caesar van het Westen. Vanaf nu zullen ze samen over de Romeinse wereld regeren. Julianus krijgt meteen ook een vrouw toegewezen, Helena, de zuster van de Keizer. Maar wanneer de aantrekkelijke Primigenia zijn pad kruist, deinst zij er niet voor terug om al haar charmes in de strijd te gooien en haar rivale uit te schakelen.

Ontdek Apostata

Driftwereld

Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen. Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert.

Ontdek Driftwereld